lauantai 11. lokakuuta 2014

Pyörä parkkiin, osa II

Kesäkuussa käytiin läpi kunnallisia pyöräparkkipaikkoja Siuntiossa. Nyt on vuorossa yritysmaailman tarjoamat parkkipaikat fillareille.

Aloitetaan heikommista ja niitähän riittää. Suurimmalla osalla Siuntiossa operoivilla palvelualan yrityksillä ei ole joko halua tai kykyä järjestää fillareille telineitä. Mitä pienenpi yritys, sitä varmemmin pyöräparkki puuttuu ja syynä on varmaankin raha. Ehkä kuitenkin odottaisin edes näissä allaolevista paikoista löytyvät tulevaisuudessa telineen pyörille.















Eli "keskustan ostoskatu" ja vanha osuuspankin talo.












Hitusen parempaan pystyy Aktia pankki, joskin tuskin ainakaan rahasta on kiinni, etteikö pystyisi parempaan. Onhan tuo allaolevassa kuvassa näkyvä Aktian pyöräteline jo hitusen vanhanaikainen. Maastopyörän rengas siihen ei muuten edes mahdu.

Palkintosijoille pääsevät ABC-Pikkala ja Rantasipi Siuntion kylpylä. Molemmilla on uudehkot peruspyörätelineet, joskin varsinkin Rantasipiltä odottaisi parempaa panostusta pyöräparkkiin, kun yritys itse vuokraakin polkupyöriä. (alla Rantasipin parkkipaikka)

Number One, eli ehdoton ykkönen on Siuntion S-market, joka tarjoaa ainoana telineet, johon pyörän saa kiinni rungosta. Kuusi paikkainen ja sateelta suojaava katos päällä.
Kylän ainoa ensiluokkainen fillariparkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti