maanantai 28. lokakuuta 2013

Välillä tuntuu...

Välillä tuntuu, kuin paikallispolitiikassa olisi aika kortilla. Kiirus, niin sanotusti. Kuntatalouden alijäämä on kuitattava alta-aikayksikön on kiire. Verot ylös ja äkkiä!

Välillä tuntuu, kuin paikallispolitiikassa olisi käytöstavatkin unohtuneet ullakolle.
Vastapuoli on vastuuton narsistinen opportunisti, joka heiluu kuin tuulimylly ja populistisessa tyhmyydessään häiriköi paikallispoliitikassa.

Välillä tuntuu, kuin paikallispolitiikassa asiat menisivät vastoin kuntalaisten tahtoa, ennen vaaleja ihmiset puhuvat, että haluavat eroon riitaisista päättäjistä ja valitsevat tilalle entistä riitaisemmat.

Välillä tuntuu, kuin paikallispolitiikassa olisi taistelutantereella, rauhaa tärkeämpää on vastapuolen miestappiot.

Välillä tuntuu, kuin paikallispolitiikassa ei saisi ajatella kunnan kokonaisetua, vaan pitää sokeasti tuijottaa yhteen pisteeseen ja rynniä sitä kohti.

Välillä tuntuu, kuin paikallispolitiikassa tosiaan on ääretön kiirus. Joku sanoo, että virkamiesten aikaa ei saa tuhlata tyhmyyksillä. Jos kuntaliitosselvityspapereihin muiden kuntien nimien jatkoksi kirjoittaa Kirkkonummi ja Kyrkslätt, niin virkamiehen aika loppuu kesken.

Välillä tuntuu, kuin paikallispolitiikassa kaikki, joka kestää yli viisi sekuntia tai maksaa yli viisi senttiä on liikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti